Servicii Dentare

Dantură sănătoasă, la Implant Arena

Îți dorești dinți albi, aliniați, drepți și sănătoși, care să-ți dea curajul de a râde cu gura până la urechi? Consultul stomatologic periodic este secretul. La Implant Arena avem în vedere atât prevenirea, cât și tratarea afecțiunilor dentare.
Scopul nostru este de a-ți oferi o gamă largă de servicii stomatologice de înaltă calitate, într-o ambianță plăcută. Răspundem solicitărilor pacienților noștri cu soluții moderne, atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic. Atenția și profesionalismul nostru se îmbină cu tehnologia inovatoare pentru a beneficia de rezultate imediate și de lungă durată.

Obține un zâmbet imaculat în 5 pași

Solicitarea programării
Realizarea investigațiilor radiologice
Realizarea primei consultații și stabilirea planului de tratament
Parcurgerea etapelor de tratament
Monitorizarea constantă a rezultatelor

Servicii

Implant dentar

Implantul dentar presupune extragerea rădăcinii dintelui lipsă și înlocuirea acestuia cu un material suport, sub forma unui surub, cu rolul de a oferi suport coroanelor, protezelor sau punților dentare.
La Implant Arena, în oferim garanția unor implanturi dentare esetice și confortabile, care să asigure buna funcționare a dinților din jur și care să restabilească cât mai precis condițiile dinților originali. Implantul dentar te ajută să previi afectarea dinților vecini și pierderea calității țesutului din zona afectată.

Chirurgie orală

Fie că ai dinții distruși de procesul carios, infecții cronice mari sau te confrunți cu micșorarea spațiului dintre rădăcină și os, molari de minte problematici sau cu probleme în vecinătatea sinusului maxilar, extracția dentară este soluția pentru aceste afecțiuni. Aceasta presupune un proces atât preoperator adecvat, cât și tehnici și îngrijiri postoperatorii.
La Implant Arena îți asigurăm o evoluție fără complicații și o cicatrizare rapidă a plăgii postextracționale.

Estetica dentară

La Implant Arena, specialiștii noștri te vor ajuta să obții zâmbetul mult visat prin urmarea unui plan de tratament care reabilitează partea estetică a danturii. De asemenea, estetica dentară îmbunătățește funcțiile aparatului dento-maxilar.

Stomatologie pediatrică

La Implant Arena, ne dorim să învățăm copiii încă din primii ani de viață despre importanța îngrijirii dinților. Chiar dacă aceștia nu se confruntă cu probleme majore, este important să monitorizezi dezvoltarea normală a cavității orale.
Stomatologia pediatrică sau pedodonția are în vedere îngrijirea dinților de lapte a copilului. Chiar dacă au o durată de viață limitată, cariile sau probleme neglijate pot afecta dezvoltarea viitoare a dinților.
De asemenea, ne ocupăm cu extragerea acestora în situații problematice, familiarizarea celui mic cu ața dentară, periuța de dinți sau medicul stomatolog.

Protetică dentară

Protetica dentară este o ramură medicală stomatologică în care avem în vedere restaurarea morfo-funcțională a arcadelor dentare întrerupte prin breșe edentate. Cunoscută și sub denumirea de „lucrări dentare”, protetica dentară reprezintă înlocuirea unui anumit număr de dinți care lipsesc cu o altă unitate dentară, legată de întreaga arcadă.

Îngrijirea cariilor

Fie că sunt de vedere, fie că sunt ascunse, cariile pot crea probleme minore sau complicații majore dacă nu sunt tratate la timp.
Acestea pot fi înlăturate prin intermediul tratamentelor odontologice adecvate. La Implant Arena, încercăm să prevenim, dar și să refacem structura dinților afectați și să le redăm funcționalitate.
Ne bazăm pe materiale și tehnici moderne, care îți oferă rezultate durabile și estetice.

Endodonția

Prin intermediul serviciului de endodonție, ne ocupăm de identificare cauzelor, diagnosticarea, prevenirea și stabilirea unui plan de tratament în ceea ce privește afecțiunile și leziunile pulpei dentare.
Sănătatea și rezistența dintelui depinde de calitatea pulpei, care asigură dintelui substanțele nutritive de care are nevoie. Dacă țesuturile acesteia sunt inflamate sau necrozate, cea mai bună soluție de prevenire a infecției este îndepărtarea ei. În acest sens, utilizăm microscopul endodontic și laserul, pentru un pentru rezultate eficiente și precise.

Parodontologie

Sensibilitatea gingivală determină apariția bolii parodontale. Sănătatea orală depinde de sănătatea gingiilor și de cele mai multe luăm în calcul doar afecțiunile vizibile sau dureroase.
Sensibilitatea gingiilor afectează mobilitatea dentară și contribuie la dezvoltarea abceselor și a durerilor dentare. Boala parodontală nu poate fi vindecată, însă poate fi oprită din evoluție.
La Implat Arena îți oferim terapie inițială sau chiar măsuri chirurgicale în situațiile complicate.

Profilaxie dentară

Profilaxia dentară sau consultarea periodică a sănătății dinților și a gingiilor presupune vizitarea medicului stomatolog la 6 luni sau 1 an, în funcție de istoricul pacientului. Identificarea în faza incipientă a unor afecțiuni stomatologice este cheia pentru evitarea tratamentelor dureroase, complicate și costisitoare.
Includem aici cariile și bolile parodontale, care poate nu transmit niciun semnal, dar care se instalează confortabil și produc ulterior probleme mult mai serioase. Vizitele regulate la medicul stomatolog ar trebui să se regăsească pe lista priorităților tale, căci este prevenirea este mult mai ușoară decât tratarea.
În cadrul acestui serviciu, avem în vedere și detartrajul profesional.

Ai nevoie de servicii stomatologice specializate?

Implant Arena este o clinică stomatologică, unde îți oferim servicii de calitate cu rezultate imediate.